fbpx

Шише со футрола

Бесплатна достава

80 ден

Compare
Шифра: 102779 Categories: ,

Стаклено шише за вода и пијалоци

Футрола од неопрен која обезбедува заштита, дополнува како декорација, истовремено добринесува и за изолациони ефекти

Спакувано во кутија

Димензии:68мм x 222 мм

Kaпацитет:400мл