fbpx

Сијалички 3D LED ѕвезди 16.75m

димензија: 16.75m + 10 кабел

боја: топло црвено, топло жолто

10LED ѕвезди

внатрешно и надворешно користење

Прикажи повеќе
Бесплатна достава

849 ден

жолта
црвена
Исчисти
Compare
Шифра: N/A Категорија: Tags: , , ,