fbpx

Силиконска модла за мраз

Бесплатна достава

240 ден

Compare
Шифра: 934145 Категорија: Tag:

Дизајнот на двојни комори за создавање на коцки мраз  држи до 100 коцки мраз!

Едноставно пополнете ја надворешната комора со вода, а потоа ставете во замрзнувач на неколку часа…

Откако ќе го извадете од замрзнувачот подигнете го внатрешниот цилиндар и стиснете ја силиконската кофа за да ги ослободите коцките!

Флексибилниот силиконски материјал го олеснува ослободувањето на коцки мраз директно во кофата!

Нема да има непријатно извртување и вртење или истурање коцки на вашите подови со нашиот револуционерен дизајн.

Оригинален производител на коцки мраз Ice Genie, револуционерен дизајн може да замени до 10 традиционални плех коцки мраз во вашиот замрзнувач!

Исто така, може совршено да се вклопи во мини-фрижидерите.

Без разлика дали правате забава, вино вечера или се релаксирате покрај базен, оригиналниот производител на мраз коцка за мраз како џини двојно е преносен ладилник за да ги задржите вашите пијалоци ладни подолго време!