Силиконска подлога за тесто 64см х 45см

Бесплатна достава

280 ден

Compare
Шифра: 660031 Категорија:

– Нелеплива подлога за сукање тесто која обезбедува лесно одлепување на тестото                                                                                                                                                          – Лесна за чистење и одржување
– Mатеријал силикон
– Димензии: 645 × 450mm
– Погодна зa температури од-40 до 220 степени