fbpx

Систем за ладење со водена пареа – 10m

Бесплатна достава

1.150 ден

Compare
Шифра: 009575 Categories: ,
Ја намалува температурата за 10-12 степени
Апсорбира прашина од воздухот
Лесна монтажа, одржување и чистење
Должина на системот 7.5 метри
Комплетот содржи
– 1 адаптер со филтер
– 6 млазници
– 6 клипа за прицврстување на цревото
– 6 клипа за закачување на цревото