fbpx

Систем за ладење со водена пареа/15м./Sistem za ladenje so vodena parea

Бесплатна достава

1.299 ден

Compare
Шифра: 009076 Categories: , Tag:

– Димензии на производот: 15m
– Ја намалува површинската температура од 10-12 °C
– Апсорбира прашина од воздухот
– Лесно чистење на млазниците
– Пакувањето содржи:
x1 Адаптер со филтер
x1 Црево
x8 Млазници
x8 Клип за прицврстување на цревото
x8 Клип за закачување на цревото