fbpx

Систем за ладење со водена пареа/10м.

Бесплатна достава

1.150 ден

Compare
Шифра: 009579 Categories: , Tag:

– Димензии на производот: 10m
– Ја намалува површинската температура од 10-12 °C
– Апсорбира прашина од воздухот
– Лесно чистење на млазниците
– Пакувањето содржи:
x1 Адаптер со филтер
x1 Црево
x6 Млазници
x6 Клип за прицврстување на цревото
x6 Клип за закачување на цревото