fbpx

Систем за ладење со водена пареа 7.5m/ Sistem za ladenje na vodena parea prskalki

Бесплатна достава

950 ден

Compare
Шифра: 0009075 Categories: ,
Ја намалува температурата за 10-12 степени
Апсорбира прашина од воздухот
Лесна монтажа, одржување и чистење
Должина на системот 7.5 метри
Комплетот содржи
– 1 адаптер со филтер
– 5 млазници
– 5 клипа за прицврстување на цревото
– 5 клипа за закачување на цревото