Систем за ладење со водена пареа 7,5м/Sistem za ladenje so vodena parea

Бесплатна достава

949 ден

Compare
Шифра: 009075 Categories: , Tag:

– Димензии на производот: 7,5m
– Ја намалува површинската температура од 10-12 °C
– Апсорбира прашина од воздухот
– Лесно чистење на млазниците
– Пакувањето содржи:
x1 Адаптер со филтер
x1 Црево
x5 Млазници
x5 Клип за прицврстување на цревото
x5 Клип за закачување на цревото