fbpx

Соларна лампа на сончева енергија 176897 /solarna lampa na sonceva energija

Бесплатна достава

239 ден

Compare

Батерија: 1 парче

Материјал: пластика

Ламбата на сончевата светлина е апсолутна безбедна и модерен, украсен додаток за куќата, работилницата, градината и гаражата.

Многу е лесно да се постави, бидејќи сè што треба да направите е да го поставите на саканото место.

Совршено е да се качи на тревникот, патеката, патиовите и надвор од градината бидејќи се отпорни на вода.
Светлото автоматски се вклучува кога е темно за да ви биде побезбедно да шетате низ вашата куќа, работилница или градина.

Исто така, може да спречи некои животни, бидејќи некои од овие несакани гости не сакаат силна светлина.

Го прави вашиот имот побезбеден; да им дозволите на соседите да видат кога некој ќе влезе во вашите простории и ќе ги одврати сите натрапници.

Последно прегледани производи