Сталажа ќош 2/1 инокс спратна 32*30*23см 940359/stalaza kjos metalna

Бесплатна достава

480 ден

Compare

Производот е изработен од прво класен квалитетен материјал.Иноксен материјал кој не ‘рѓосува.

Оваа сталажа е дизајнирана така што совршено се вклопува во агол под 90степени.

Практична сталажа која може да ја поставите во вашата кујна за организирање садови,чаши,шишиња итн…

Исто така совршено прилега во бајната за организирање на вашите продукти. Се ќе ви биде организирано подредено и достапно на брз и практичен начин.

Со производот доаѓаат и два штрафа кои се потребни додека сакате да го поставите на ѕид.

Совршено се вклопува во секаков амбиент поради неговиот класичен универзален дизајн.