Сукало за сечење на тесто

Бесплатна достава

500 ден

Compare
Шифра: 191629 Категорија:

Благодарение на сечилата на ролеритe за сечење равиоли кои се прилагодуваат, може да се подготват практично и брзо со ролање на валјакот врз тестото.