Тегла со чеп 3л.

Бесплатна достава

480 ден

Compare
Шифра: 63365 Категорија:

Послужете ги вашите слатки летни пијалоци на врвен начин со диспензерот за пијалоци.

Тегла од 3л квалитетно изработена за беспрекорно точење на пијалоци.

Самиот дизајн на теглата дозволува практична намена и лесна преносливост со рачката која е поставена на самиот капак.

Теглата е подигнета на пластична декоративна платформа што овозможиува лесно точење дури и на високи чаши.

материјал: staklo/plastika