fbpx

Тегла стаклена коктел со чеп 3л на пластично постолје 001254

Бесплатна достава

419 ден

Compare

Послужете ги вашите слатки пијалоци на врвен начин со диспензерот за пијалоци.

Тегла од 3л квалитетно изработена за беспрекорно точење на пијалоци.

Самиот дизајн на теглата дозволува практична намена и лесна преносливост со рачката која е поставена на самиот капак.

Теглата е подигнета на пластична декоративна платформа што овозможиува лесно точење дури и на високи чаши.

материјал: стакло/пластика