Термометар пластика/магнет “FACKELMANN”

Бесплатна достава

100 ден

Compare
Шифра: 163750 Категорија:

Мини дизајн овозможува да го оставете на било кое место така што нема да ви зафаќа многу од просторот исто така лесно пренослив.

На задната страна од термометарот постои штипка за стоење како и магнет што ќе го залепете го или закачете го скоро на кое било место!

Умерен опсег од -20 C до 50 C многу точен!

Лесен мерач за читање може да се користи за следење на температурите низ домот, во плакари за воздух, во фрижидер, барака, гаража и многу повеќе.

Температурата е изречена во Целзиусови