Украс Новогодишен Чорап

Овој додаток може да послужи како украсен елемент на новогодишната елка, како и за пакување на подароци.

Прикажи повеќе
Бесплатна достава

240 ден

Compare
Шифра: 025760 Категорија:

Димензии: 40см х 27см