Универзална микрофибер крпа 3/1

Бесплатна достава

120 ден

Compare
Шифра: 655133 Категорија:

Крпата е направена од специјални микрофибер  влакна. Чисти без оставање било какви трагови.

Бриши нечистотија без никакви хемиски средства за чистење. И огромна моќ на упивање.

Крпата можете да ја употребувата сува или мокра.

Пред употреба може малку да ја намокрите.

Употребата на било какви хемиски средства за чистење нема да ја оштетите ткаенината.

За рачно или машинско перење може да користете детергенти.

Во паковање:

1х 30см 40см крпа за автомобил

1х 30см 40см крпа за стакло

1х 30см 40см крпа за домаќинство