Уред против инсекти

Бесплатна достава

550 ден

Compare
Шифра: 009105 Categories: ,
Покрива простор од 30м2
Модел Dynamic Ds 6W
ABS пластична површина
Влезен напон 220-240V
50Hz, 6W
Напон за уништување 800-1000V