fbpx

Материјал-пластика

-50kg/10g
-зелено позадинско осветлување
-опција за замрзнување на екранот со LED индикатор
-автоматско исклучување
-индикатор за батерија
-моќност-3V

Прикажи повеќе
Бесплатна достава

400 ден

Compare
Шифра: 102396 Категорија: