fbpx

Саксија кука 22.5*18.5*27см 2.8 Л VERONA

Бесплатна достава

165 ден

белабелазеленазеленакафеавакафеавакремкремлилалиласветло плавасветло плавасивасиватемно плаватемно плавациглациглацрвенацрвенацрнацрна
Исчисти
Compare
Шифра: 593925 Categories: , ,
Капацитет 2.8 Л, Димензии 22.5*18.5, висина 27см

There are no reviews yet.

Be the first to review “Саксија кука 22.5*18.5*27см 2.8 Л VERONA”