Вештачка трева 60cм x 40cм

Бесплатна достава

180 ден

Compare
Шифра: 467478 Categories: ,

Декоративна вештачка трева за на ѕид, под, аквариум и сл.

Направена од екстра лесен еластичен материјал и отпорен на УВ зрачења, вода и ниски температури.

Димензии:60cм x 40см