fbpx

Вештачко Буќет Цвеќе 60872 55см 250ден/Vestacko buket cveke

Бесплатна достава

250 ден

Compare

Декоративно вештачко цвеќе погодно за секакви слави, веселби, забави, свечености, декорирање ресторани,барови,кафулиња,канцеларии,градини,домови и др.

Изработено од квалитетен материјал и пластика..Бојата ќе си ја задржи првобитната свежина нема да ја смени својата боја со текот на времето.

Можете да креирате разни декорации со комбинирање на повеќе вакви производи…

Обојте го вашиот дом со боите на природата и не грижете се дека цвеќето ќе го смени својот изглед, уживајте во секој момент поминат во домашна атмосфера.

Вештачкото цвеќе е детал кој фали во вашата средина каде и да сте .

 

Димензии 50 cm