Висечка бамбус корпа/саксија ф22

Бесплатна достава

300 ден

Compare
Шифра: 58398 Категорија:

✅Изработено од дрво и метална основа и најлон

✅Димензија-ф22 в17см

Изработено од дрво и метална основа и обвиена со најлон за да нема протекувања принаводнување.
Ако како нас, вашите цвеќиња не траат ниту една минута, тогаш одлично затоа што сте на вистинското место. Со вештачката висечка корпа, нема потреба да се грижите за какво било одржување како наводнување, кастрење и замена каде … уште еднаш.

Отпорна на високи и ниски температури како и на дожд и ветар.
Сè што треба да направите е да го закачите за силниот челичен ланец и да уживате