Висечка корпа/саксија ф25

Бесплатна достава

320 ден

Compare
Шифра: 59364 Категорија:

✅Изработено од дрво и метална основа и најлон

✅Димензија-ф25 в13см

Отпорна на високи и ниски температури како и на дожд и ветар.
Сè што треба да направите е да го закачите за силниот челичен ланец и да уживате

Изработено од дрво и метална основа и обвиена со најлон за да нема протекувања принаводнување.
Ако како нас, вашите цвеќиња не траат ниту една минута, тогаш одлично затоа што сте на вистинското место.

Со вештачката висечка корпа, нема потреба да се грижите за какво било одржување како наводнување, кастрење и замена каде … уште еднаш.