fbpx

Торба за шлаг и декорација платнена

Бесплатна достава

300 ден

Compare

Овие вреќи за шлаг се професионални и се изработени од високо квалитетно платно.
Се користат за обликување на различни видови на торти и колачи.
Помала вреќа: 40 см- 100 денари
Шифра- 100197
Голема вреќа-50 см – 300 денари
Шифра-700720