fbpx

Запалка за плин

Бесплатна достава

180 ден

Compare
Шифра: 000208 Категорија:

Произведено во Јапонија. Запалка за пламен на гас, нов дизајн, во облик на пиштол,
без батерии, без кремен, без осигурувачи може да се користат околу 30000 пати

Елекроник Спарк ги пали горилниците за гас веднаш само повлечете го прстенот со прст

Лесно и практично за употреба за мајстор и занаетчија, добар помошник за готвење во кујна и други намени.

Последно прегледани производи