Жардинерии за ограда

Бесплатна достава

100 ден

Compare
Шифра: 002172 Категорија:

Пластична саксија во различни бои со екстра квалитет и едноставен дизајн кој одговара на секоја ограда!

Саксии кои на вашиот балкон ќе му додадат посебен блесок на убавина.

Oтпорна на UV зраци и ниски температури.

Димензии: 360мм х 170мм

Kaпацитет: 6,5 литри