fbpx

Жардинерија – дрво декор

Бесплатна достава

250 ден

Compare
Категорија:

Пластична саксија во различни бои со екстра квалитет и едноставен дизајн кој одговара на секое место!

Достапни во разни бои за секое место од вашиот дом и градина.

Саксиите имаат два одводи за вода кои се затвараат доколку ги користете во вашиот дом!

Oтпорна на UV зраци и ниски температури.

Kaпацитет: 9л

Димензии: 53см х 17см